Modul de lucru

tredmWebdesign - WebHosting - WebPromo

Toate la un pret corect !
Prezenta in mediul online astazi este mai mult decat necesara, este cruciala pentru a va impune pe piata.
Fie ca aveti nevoie de un site de prezentare, un magazin virtual, un portal sau doar crearea unei identitati vizuale va putem ajuta sa atingeti scopul dorit. Impreuna cu dumneavoastra vom forma o echipa. Ne transmiteti ideea si noi o punem in practica.


Analiza si documentarea proiectului

Incepem prin a afla de dumneavoastra ce v-ati propus sa obtineti de la si cu site-ul pe care il vom realiza... Si pentru ca tinem la imaginea noastra si a clientilor nostrii, profesionalismul ne obliga sa ii aratam ce se poate obtine de la un website. Studiem concurenta analizam motivele pentru care ei au reusit, identificam punctele slabe... si mergem mai departe.

Lista scurta a asteptarilor clientilor nostri legate de site-ului web:
Situl sa (re)prezinte compania, sa puna in valoare portofoliul de produse si/sau servicii, sa poata vinde on-line si sa fie usor accesibil si administrabil.

Stabilirea termenilor si conditiilor
Discutiile purtate contureaza imaginea finala a site-ului, atat ca aspect si functionalitati pe care trebuie sa le ofere, cat si ca durata de realizare si pret. Odata stabiliti acesti Termeni si Conditii, putem incepe creatia.

Propuneri pentru grafica si functionarea site-ului
Aceste propuneri de design (de obicei doua, rareori e nevoie de a treia propunere) se construiesc pe baza identitatii vizuale existente (brosuri, cataloage, reclame in presa, sau cel putin sigla clientului) astfel incat sa imprime in mintea vizitatorului convingerea ca: a gasit site-ul care îi ofera informatia cautata. Vizitatorului ii este usor sa parcurga site-ul pentru ca structura paginilor este gandita dupa formul maxim 3 click-uri si încarcarea paginilor se face rapid.


Finalizarea design-ului si a componentelor de programare
Avem grija ca in orice moment clientul sa fie informat despre cum avanseaza proiectul. Ne ocupam in acelasi timp si de aspecte ceva mai tehnice, cum ar fi: compatibilitatea cu alte browsere decat Internet Explorer (Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera si Safari) aspectul si functionalitatea site-ului la rezolutii mici (8% din internauti inca mai folosesc 800x600). Si acesti vizitatori pot aduce profit clientului nostru, deci suntem datori sa producem site-uri optimizate pe toate directiile.

Testarea si publicarea pe Internet
Testam site-ul in mediul real in care va functiona si ne asiguram ca fluxurile de informatie proiectate sunt in regula. Uneori apar diferente intre configurarile serverelor noastre de dezvoltare (Linux / Apache/ PHP / MySQL) si cele ale serverului care va asigura gazduirea site-ului - in aceasta etapa ne asiguram ca planul si realitatea nu difera. Revenind la optimizari, poate cea mai importanta este cea care tine de SEO (Search Engine Optimization - Optimizarea pentru Motoarele de Cautare). E vorba de pregatirea individuala a paginilor si a site-ului in ansamblul sau pentru ca motoarele de cautare (sursa a aprox. 85% din vizitatori) sa plaseze site-ul pe pozitii cat mai bune pentru cuvintele-cheie alese. De fapt, publicarea site-ului este mult mai mult decat inlaturarea paginii "Under Construction" si dezvaluirea paginii de intrare, ci deschiderea canalelor de informatie prin care vizitatorii vor ajunge la site, acesta justificandu-si astfel existenta si bugetul alocat.

Toate siturile create de noi sunt S.E.O. Ready - Asta inseamna ca in orice moment se poate incepe ultima etapa si poate cea mai importanta - Promovarea.

 

Ce este Promovarea ?

Promovarea este un complex de activitati concentrate in jurul siteului, pentru a-l face cunoscut prin intermediul cailor clasice pe internet. Astfel promovarea face cunoscut situl internautilor interesati de astfel de servicii prin intermediul cailor clasice de comunicare pe internet: motoare de cautare, directoare(gataloage de situri), reclama pe siteuri.

 

De ce este Promovarea importanta ?

Sunt 2 tipuri de situri: cele care au nevoie de promovare si cele care nu au nevoie de promovare. Siturile care nu au nevoie de promovare pot fi ale unor companii care isi fac promovarea prin alte cai media (tv, radio, flyere etc ...) si au nevoie de site doar ca prezenta pe internet si acestea reprezita intre 4 si 6% din totalul paginilor de pe internet.

A doua categorie de siteuri, este reprezentata de acele siteurile care au nevoie virala sa fie promovate pe internet. La aceste situri, mai multa promovare = mai multa vanzare = mai mult venit.

Fara promovare, este ca si cum ati avea un site si l-ati tine doar pentru dumneavoastra undeva pitit in calculatorul personal. Daca altii nu stiu de dumneavoastra, nu au cum sa va viziteze.

Ce facem mai departe?
Pentru ca ideile bune mai vin si pe parcursul vietii site-ului, iar tehnologiile evolueaza - poate la fel de repede ca asteptarile si pretentiile internautilor - asiguram dezvolatrile ulterioare ale site-urilor prin servicii de grafica, programare, promovare la cererea clientului. Publicitate tip text, bannere in alte site-uri, recomandari pentru schimburi de link-uri, transmitere periodica de newslettere - toate acestea reprezinta un arsenal pretios in cresterea traficului pe site, si fac obiectul unor servicii post-contract.

Asa ca …
A ramas macar o intrebare fara raspuns: "cat costa un site web ?"
Raspunsul este cat se poate de simplu: pretul fiecarui proiect este in functie de complexitatea acestuia si de necesitatile clientului. Pentru a obtine o cotatie, va rugam sa ne contactati.
In speranta ca v-am captat cat mai placut atentia , asteptam o posibila colaborare.


Cu deosebit respect,
George-Ionut MUSAT

+40 720 688884

Incepand din Februarie 2020!

Academia de IT 

WeCanDoIT.ro

din Ploiesti,

va asteapta!

Pentru programare,

Va asteptam aici!

Top 8 greseli ale detinatorilor de situri

waist

  1. Daca am deja un site, atunci am facut tot ce imi sta in putinta sa am vizitatori.
  2. Am inscris situl in motoarele de cautare, si asta se numeste SEO, deci voi avea vizitatori .
  3. Cuvintele cheie si metatag-urile imi vor aduce sigur prima pagina in google dupa cuvinte de cautare.
  4. Singura mea datorie ca proprietar de site este sa ma bucur de venituri, SEO si Promovarea trebuie sa le faca programatorul.
  5. Daca vizitatorii ne cauta si ne gasesc dupa numele firmei, inseamna ca avem un site optimizat pe motoare de cautare, nu ne mai trebuie promovare.
  6. Link-exchange inseamna Promovare SEO.
  7. Trimit massuri pe yahoo messenger si deja promovez puternic situl.
  8. Nu imi trebuie promovare, situl meu contine atatea lucruri interesante, incat oamenii vor intra pe el oricum.

Redesign ?

watterOferim servicii de redesign si hosting gratuit pentru toate site-urile. Promotie valabila pentru toate siturile create de noi. Un design mai bun merita o gazduire mai buna.

Power SEO

rippedPower SEO este un pachet de promovare complex si complet pentru toti detinatorii de siteuri mari sau mici. Pentru mai multe detalii, click aici.