WebDesign - De la concept la identitate vizuală.

See more details
Grafica Offline - Printuri (mari şi mici) şi Format digital

See more details
WebHosting - Pachete personalizate pentru că fiecare client este unic.

See more details
WebPromo - Promovare şi Optimizare pentru Motoarele de Căutare.

See more details
user1
Portofoliu WebDesign

Deoarece multe din proiectele noastre au fost subcontractate, nu le puterem afisa.

user1
WebPromo & S.E.O.

Un site nepromovat nu ajuta cu nimic. Un site nepromovat este facut degeaba.

user1
Grafica Offline & Print

Grafica Offline, Printuri Digitale, Mesh-uri, Identitate Vizuala, Flyere, Reclame TV etc ...

Mod de lucru

Webdesign - WebHosting - WebPromo

Toate la un pret corect !
Prezenta in mediul online astazi este mai mult decat necesara, este cruciala pentru a va impune pe piata.
Fie ca aveti nevoie de un site de prezentare, un magazin virtual, un portal sau doar crearea unei identitati vizuale va putem ajuta sa atingeti scopul dorit. Impreuna cu dumneavoastra vom forma o ec...

WebPromo - Promovare şi Optimizare pentru Motoarele de Căutare.

push

 

Search Engine Optimization

adica

Optimizarea pentru Motoarele de Cautare     Din ce in ce mai multi oameni realizeaza ca succesul unui site depinde foarte mult de usurinta cu care este gasit intr-un motor de cautare.
     Traficul generat de cele mai mari motoare de cautare, precum Google, Yahoo si Bing in aceasta ordine, si numarul de potentiali clienti care descopera serviciile oferite de o firma, pot face diferenta intre o firma de succes si o firma necunoscuta pe piata sortita esecului. Sa fie clar, nimeni n-o sa te gaseasca daca te ascunzi. Nimeni n-o sa te caute macar. Trebuie sa vrei sa fii gasit, ba chiar sa te arunci si sa interceptezi acei potentiali clienti.  

     Pentru a ajunge in top si a se pastra acolo, un site trebuie sa fie optimizat si continuu imbunatatit, pe o piata in continua evolutie si schimbare.Un site facut si nepromovat nu este cea mai buna solutie.
     Noi privim SEO (Search Engine Optimization - Optimizarea pentru Motoarele de Cautare) diferit de webdesign si cu multa importanta, de aceea si se acorda atentia cuvenita !

     Promovarea poate fi facuta de noi, de dumneavoastra sau poate fi facuta impreuna cu dumneavoastra, astfel noi facem partea de programare, iar dumneavoastra faceti partile mai simple care pot fi facute de oricine si care ne ocupa noua mai mult timp.

     Astfel, bugetul dumneavoastra pentru Promovare este mai mic, deoarece muncim in echipa noi si clientul.

     Daca siturile create de noi sunt deja Optimizate (caci asa ne laudam), atunci la ce mai e nevoie de promovare ... ati intreba dumneavoastra ?!
     Raspunsul este unul simplu optimizarea nu trebuie facuta doar la nivelul sitului, ci dupa finalizarea acestuia, el trebuie inscris in diferite motoare de cautare pentru a putea fi gasit si indexat usor. Promovarea nu se rezuma doar la inscrierea sitului in motoarele de cautare, ci si imbinarea diferitelor tehnici de SEO pentru a obtine cele mai bune rezultate in functie de cuvintele cheie selectate.
     Aceasta munca nu este una usoara, si rezultatele se vad in decurs a chiar 6 luni.


     Vreau sa fiu primul pe Google din prima zi... Se poate?... Da se poate !!!
     Pentru o promovare rapida de efect si cu costuri mai mici pe termen scurt, dar mai mari pe termen foarte lung (dar repet, rezultatul este intotdeauna acelasi - Primul LOC), va propunem campania AdWords a marelui Google.

     Pe langa faptul ca aveti tot timpul control asupra campaniei informatii detaliate, dispuneti si de Google Analitycs, care se intelege de minune cu Google AdWords.


     Ce trebuie stiut despre AdWords (pe scurt)
     Adwords apartine lui Google, deci platit in AdWords apareti in Google pe prima Pagina.

     Puteti seta in fiecare luna un buget pentru reclama. De ex.: Luna aceasta vreti sa consumati pe reclama decat 200 lei (suma optima dupa studiile noastre). Cand acest buget se va fi terminat (asta daca se termina inainte de finalul lunii), veti primi un mail ca nu mai aveti in cont bani si trebuie sa realimentati.

     Puteti seta aceste anunturi sa apara doar pentru Romania, sau pentru toata lumea. Daca vindeti un produs cu impact local nu are rost sa ii faceti reclama si in America, caci nu o sa cumpere nimeni, si pe deasupra cheltuiala e nejustificata.

     Bine bine, ati spune, dar cum dispar banii din cont ?
     Simplu, de fiecare data cand cineva da click pe linkul dumneavoastra sponsorizat din Google, vi se scade din cont valoarea acelui anunt (depinde de cuvantul cheie).

     Mai simplu te rog !
     Ok ! Pe scurt e ca la telefonia mobila. Incarci cu credit si dai bani, si consumi creditul vorbind ...
     Pe scurt, dai un ban dar esti in fata... Exact asta face Google prin AdWords! Simplu ?

     Partea proasta este ca, imediat ce ai ramas fara buget, ti-ai pierdut si pozitia ...

     Acum aveti de ales, fie vreti sa fiti in fata doar cand vindeti, sau mereu ...

Va putem oferi si servicii de gazduire pe Servere Dedicate

Pentru a veni in intampinarea tuturor problemelor dumneavoastra, va anuntam ca la cerere se pot configura si servere dedicate sau semi dedicate. Serverele sunt configurate si gata de dat in folosinta in 24 - 48 ore de la comanda. Serverele pot avea orice distrubutie de Linux sau Windows doriti dumneavoastra. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.

Incepand din Februarie 2020!

Academia de IT 

WeCanDoIT.ro

din Ploiesti,

va asteapta!

Pentru programare,

Va asteptam aici!

Top 8 greseli ale detinatorilor de situri

waist

  1. Daca am deja un site, atunci am facut tot ce imi sta in putinta sa am vizitatori.
  2. Am inscris situl in motoarele de cautare, si asta se numeste SEO, deci voi avea vizitatori .
  3. Cuvintele cheie si metatag-urile imi vor aduce sigur prima pagina in google dupa cuvinte de cautare.
  4. Singura mea datorie ca proprietar de site este sa ma bucur de venituri, SEO si Promovarea trebuie sa le faca programatorul.
  5. Daca vizitatorii ne cauta si ne gasesc dupa numele firmei, inseamna ca avem un site optimizat pe motoare de cautare, nu ne mai trebuie promovare.
  6. Link-exchange inseamna Promovare SEO.
  7. Trimit massuri pe yahoo messenger si deja promovez puternic situl.
  8. Nu imi trebuie promovare, situl meu contine atatea lucruri interesante, incat oamenii vor intra pe el oricum.

Redesign ?

watterOferim servicii de redesign si hosting gratuit pentru toate site-urile. Promotie valabila pentru toate siturile create de noi. Un design mai bun merita o gazduire mai buna.

Power SEO

rippedPower SEO este un pachet de promovare complex si complet pentru toti detinatorii de siteuri mari sau mici. Pentru mai multe detalii, click aici.