WebDesign - De la concept la identitate vizuală.

See more details
Grafica Offline - Printuri (mari şi mici) şi Format digital

See more details
WebHosting - Pachete personalizate pentru că fiecare client este unic.

See more details
WebPromo - Promovare şi Optimizare pentru Motoarele de Căutare.

See more details
user1
Portofoliu WebDesign

Deoarece multe din proiectele noastre au fost subcontractate, nu le puterem afisa.

user1
WebPromo & S.E.O.

Un site nepromovat nu ajuta cu nimic. Un site nepromovat este facut degeaba.

user1
Grafica Offline & Print

Grafica Offline, Printuri Digitale, Mesh-uri, Identitate Vizuala, Flyere, Reclame TV etc ...

Mod de lucru

Webdesign - WebHosting - WebPromo

Toate la un pret corect !
Prezenta in mediul online astazi este mai mult decat necesara, este cruciala pentru a va impune pe piata.
Fie ca aveti nevoie de un site de prezentare, un magazin virtual, un portal sau doar crearea unei identitati vizuale va putem ajuta sa atingeti scopul dorit. Impreuna cu dumneavoastra vom forma o ec...

carbs

Nu este intotdeauna usor sa ajungi in top, ba chiar in ziua de azi este foarte greu, principalii factori fiind concurenta acerba, vechimea pe piata, adica faptul ca fiecare vrea sa fie primul si nu e gata sa cedeze acest loc nimanui.

Aici intervenim noi !

Ce iti trebuie ca sa fii primul ?

 

 

1. Imagine

Orice firma trebuie sa aiba o imagine care, cum am zis si mai devreme trebuie sa o (re)prezinte din toate punctele de vedere si in toate planurile in care acea firma sau companie actioneaza

2. Brandul

Sau Marca Inregistrata sau mai scurt Logo. Fiecare firma ar trebui sa aiba asa ceva. Dam exemplu Rombul de la Renault, desi pe acel romb gol in interior nu scrie Renault, toata lumea stie ce inseamna, datorita notorietatii brandului.

3. Prezenta pe Internet

In ziua de azi este obligatorie prezenta pe internet. De la cea mai banala forma (emailul) pana la cea mai comuna si des intalnita Situl (Pagina de Prezentare), pana la cele mai compleze, portaluri cu personal angajat care vine in ajutorul clientului, ajutandu-l in deciziile pe care trebuie sa le faca vis-a-vis de cumparaturi si/sau alegerea unor viitoare produse.

4. Prezenta pe Internet si nu numai ...

Degeaba ai site, daca nimeni nu stie de tine. E ca si cum ti-ai deschis firma sa tii lacatul pus pe usa, clientii afara, iar tu inauntru asteptand sa faci vanzare. Trebuie sa iti faci cunoscuta prezenta pe internet, sa spui lumii ca existi si mai presus de toate sa le arati ce produse vinzi si de ce sunt mai bune decat la concurenta !

5. Calitatea Imaginii

Cand vine vorba de imagine, CocaCola International Co cheltuie anual 847.000.000.000 USD doar pe orice tine de publicitate si promovare. Eu nu spun ca fiecare firma ar trebui sa cheltuie atat, dar in fiecare luna ar trebui alocat un buget, care doar pentru imagine, imbunatatire si innoire continua sa fie. Trendurile se schimba, la fel si imaginea. Nu trebuie sa ramaneti in urma !

6. Stay on the wave - Stai pe val

Intotdeauna sa fiti informati despre orice schimbare in piata care va intereseaza si va afecteaza pozitiv sau negativ in mod direct. Dand la o parte acest aspect, sunteti sortit sa nu va ridicati de la nivelul la care sunteti sau mai rau sa esuati.

7. Cuvintele cheie

Orice cautare in orice motor de cautare se face dupa unele cuvinte cheie. Desi cuvintele cheie sunt esentiale, prea multe, sau prea repetarea lor (de ex: paine alba, paine neagra, pane de secara, paine franzela, paine penru grasi etc...) nu face bine, ba chiar va da inapoi. Daca de ex. vindeti paine, cuvintele cheie ar trebui sa arate asa : paine, produse de panificatie, specialitati.

8. Descrierea META

Google pune intotdeauna inainte descrierea META si Keywords inaintea continutului cand vine vorba de indexare. Descrierea META ar trebui sa fie o descriere pe scurt a ceea ce suprinde situl respectiv, sau daca aveti pentru fiecare pagina descriere meta (ceea ce si recomandam) sa fie descrierea pe scurt a ceea ce se afla in acea pagina.

9. Backlinkuri

Pentru a fi cat mai in fata in google, aveti nevoie de asemenea si de backlinkuri. Acestea sunt referinte pe alte situri despre situl dumneavoastra cu link care va recomanda atat catre vizitatori cat si catre google. Foarte important ca linkurile sa fie "sanatoase", sa aibe atributul "do follow" si sa aiba PageRank Mare.

10. Cresterea PageRankului

Cu cat ai PageRankul mai mare, cu atat ai mai multa importanta pentru google. Se presupune ca un site cu PR mare, va fi primul in google pe toate cuvintele de cautare pentru care a fost targetat.

 

Va putem oferi si servicii de gazduire pe Servere Dedicate

Pentru a veni in intampinarea tuturor problemelor dumneavoastra, va anuntam ca la cerere se pot configura si servere dedicate sau semi dedicate. Serverele sunt configurate si gata de dat in folosinta in 24 - 48 ore de la comanda. Serverele pot avea orice distrubutie de Linux sau Windows doriti dumneavoastra. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.

Incepand din Februarie 2020!

Academia de IT 

WeCanDoIT.ro

din Ploiesti,

va asteapta!

Pentru programare,

Va asteptam aici!

Top 8 greseli ale detinatorilor de situri

waist

  1. Daca am deja un site, atunci am facut tot ce imi sta in putinta sa am vizitatori.
  2. Am inscris situl in motoarele de cautare, si asta se numeste SEO, deci voi avea vizitatori .
  3. Cuvintele cheie si metatag-urile imi vor aduce sigur prima pagina in google dupa cuvinte de cautare.
  4. Singura mea datorie ca proprietar de site este sa ma bucur de venituri, SEO si Promovarea trebuie sa le faca programatorul.
  5. Daca vizitatorii ne cauta si ne gasesc dupa numele firmei, inseamna ca avem un site optimizat pe motoare de cautare, nu ne mai trebuie promovare.
  6. Link-exchange inseamna Promovare SEO.
  7. Trimit massuri pe yahoo messenger si deja promovez puternic situl.
  8. Nu imi trebuie promovare, situl meu contine atatea lucruri interesante, incat oamenii vor intra pe el oricum.

Redesign ?

watterOferim servicii de redesign si hosting gratuit pentru toate site-urile. Promotie valabila pentru toate siturile create de noi. Un design mai bun merita o gazduire mai buna.

Power SEO

rippedPower SEO este un pachet de promovare complex si complet pentru toti detinatorii de siteuri mari sau mici. Pentru mai multe detalii, click aici.